Aanmelden

Je kunt je aanmelden via het contactformulier. Binnen vijf werkdagen wordt er telefonisch contact met je opgenomen voor een eerste screening. Mocht uit dit gesprek blijken dat Heelzorg de hulpvraag kan beantwoorden, dan word je op het moment dat er een nieuwe behandelplek vrij komt, uitgenodigd voor een intakegesprek. Hiervoor heb je een verwijsbrief van de huisarts, een andere medisch specialist of een klinisch psycholoog nodig. Op de verwijsbrief dient het volgende vermeld te staan: dat het gaat om een verwijzing voor de SGGZ of de BGGZ, de AGB-code van de betreffende verwijzer en zijn of haar handtekening. Daarnaast hebben we een kopie van je legitimatiebewijs nodig.

Wachttijdinformatie

Een week na opening voor nieuwe aanmeldingen in oktober 2023, zijn we genoodzaakt voorlopig weer te sluiten. Vanwege de lange wachtduur kunnen we momenteel helaas geen nieuwe aanmeldingen meer aannemen. Je kunt ook de website van Vektis checken voor de meest actuele informatie.

Vanwege de lange wachtduur kunnen we momenteel helaas geen nieuwe aanmeldingen meer aannemen.

Menu

Deze website maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te verbeteren. Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Bekijk meer informatie