Behandeling dissociatieve stoornis
Zoek je naar een behandeling voor jouw dissociatieve stoornis? Een dissociatieve stoornis is een vervelende - en vaak verdrietige - ervaring. Beïnvloedt de stoornis jouw leven? En zoek je naar een oplossing? Heelzorg biedt behandelingen voor dissociatieve stoornissen voor iedereen boven de 18 jaar.

De symptomen

Heb jij een dissociatieve stoornis - ook wel DIS genoemd? Dan kun je van verschillende symptomen last hebben. Je wisselt bijvoorbeeld van persoonlijkheid. Daardoor verandert vaak niet alleen jouw gedrag, maar ook jouw stem, smaak en stijl. Je hebt gaten in jouw geheugen en bekijkt jezelf van een afstand. En jouw eigen, vertrouwde omgeving voelt onwerkelijk aan. Binnen in jezelf kun je een innerlijke strijd voeren. Je raakt verward. Een behandeling voor jouw dissociatieve stoornis kan dan hulp bieden.

De behandeling van DIS

Het doel van een behandeling voor DIS is het laten samensmelten van de verschillende identiteiten in één persoon. Maar voor we beginnen wordt er een diagnose gesteld. Hierop volgt een behandeladvies, waarna de behandeling van jouw dissociatieve stoornis van start gaat. In de eerste fase beginnen wij met het verminderen van de symptomen. Vervolgens confronteren wij de traumatische ervaringen. Je gaat ze verwerken. In de laatste fase geven wij alles een plekje. Zo krijg jij voortaan meer controle over jouw gevoelens en gedrag.


Een behandeling bij voor een dissociatieve stoornis bij Heelzorg

Ben je op zoek naar een behandeling voor jouw dissociatieve stoornis? Kies dan voor de specialistische zorg van Heelzorg. Ons team richt zich op vroegkinderlijke traumatisering. Hieronder vallen onder andere derealisatiestoornissen en Complexe PTSS. Voel jij je soms alleen in jouw stoornis? Dat is helemaal niet nodig. Lees op onze website de ervaringen van onze cliënten.


Je aanmelden voor een behandeling voor een dissociatieve stoornis

Last van een derealisatiestoornis? De specialisten van Heelzorg staan voor je klaar. Allemaal op één plek in Ermelo. Van de diagnostiek tot de behandeling. Wil jij je bij ons aanmelden? Vul dan ons contactformulier in. Wij nemen dan binnen vijf werkdagen contact met je op voor een oriënterend gesprek. Wil je ons liever spreken? Bel dan naar 06 570 33 160. Start jij binnenkort bij ons die behandeling voor jouw dissociatieve stoornis?