Specialisten in Psychotrauma

Heelzorg is een kleinschalige instelling gespecialiseerd in de diagnostiek en behandeling van de gevolgen van vroegkinderlijke traumatisering bij volwassenen, met name Complexe PTSS (afgekort CPTSS) en dissociatieve stoornissen. Ons multidisciplinaire team bestaat uit psychologen, verpleegkundigen, psychomotorisch/sensorimotorische therapeuten, een beeldend therapeut, ervaringsdeskundige en psychiater.

Op de website kun je informatie vinden over het aanbod en de werkwijze van Heelzorg. Mocht je specifieke vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Mensen die al in de kindertijd zijn getraumatiseerd ontwikkelen vaak een veelheid aan klachten en belemmeringen op verschillende gebieden. Daarom kiest Heelzorg voor een holistische benadering op maat, waarbij er aandacht is voor de psyche, het lichaam en de sociale context, maar ook voor het herstel van het dagelijks functioneren en zingeving. Lees meer

Voor wie

Aanbod

Aanmelden

Vul het e-mailadres in dat bij uw account hoort. Er zal een verificatiecode naar uw e-mailadres worden verzonden. Wanneer u de verificatiecode heeft ontvangen kunt u een nieuw wachtwoord kiezen voor uw account.